Отзывы о стоматологии «Эсте Лайн» в Киеве

Дата публикации: 01 Feb 2015

Отзывы о стоматологии «Эсте Лайн» в Киеве

Стоматологическая клиника "Эсте Лайн".

Эсте Лайн

г. Киев, ул. Щусева, 24А 400 метров от метро Дорогожичи

este-line.ua

 (044) 240 40 40, (095) 240 40 40

info@este-line.ua

  • Сергій

    категорично не рекомендую

    Создан: 11.11.2020 в 16:34
    Ортодонт Сафа, який працює в клініці este line - самозванець.
    На консультації відразу ж взявся робити відбитки, які коштують 1760 грн (в іншій лікарні вони коштують 500 грн), які він навіть не використовує, ціни озвучені перед лікуванням не відповідають дійсності: за металеву брекет-систему ціна на сайті 6500, по факту ви спочатку платите 7300, а потім ще додатково 900 за установку кілець на моляри. За щомісячну активацію було озвучено 200-300 грн, по факту 300-700.
    Але найгірше не вартість, а якість послуг і кваліфікація лікаря, якщо в нього взагалі є диплом лікаря.
    Перш за все, Сафа не використовує ОПТГ, ТРГ, КТ, і взагалі, діагноз, який поставили: "нуждается в ортодонтическом лечении" , плану лікування не існує і кожен раз приходиться нагадувати, що він казав на минулому прийомі, брекети клеїть на око, а через рік переклеює і бере за це гроші(і тут справа не в методі лікування, або незручному положенні зубів).
    Лікар зовсім не знайомий з сучасними методами ортодонтичного лікування, і не здатен зробити більшого ніж заміна дуги і лігатури.
    Лікування свідомо затягується, і через півтора роки він не перейшов з тонких круглих еластичних дуг на квадратні або прямокутні сталеві.
    Сафа неакуратний, регулярно залишає необрізані дуги, іноді взагалі не вставляє їх в паз, через що приходиться додатковий раз їздити, чекати в черзі.
    Він не слідкує за станом вашої ротової порожнини, зуби стираються, відколюються, а він каже, що все нормально. Через більше ніж рік лікування в мене прямий відкритий прикус, помітний неозброєним оком, а він казав що так і має бути,бо в мене така форма зубів, і не збирався нічого виправляти.
    На численні скарги і звернення до директора клініки Саліма отримав негативну реакцію адміністрації та ще більшого затягування лікування. Напевно, домагались, щоб я пішов від них сам, бо коли я просив або якісно долікувати або зняти брекети і повернути гроші, отримав відмову, і порадили робити незалежну експертизу від МОЗ, якщо хочу довести неякісне лікування. Початкових і проміжних знімків вони не роблять, тому відсутність прогресу це тільки ваша суб'єктивна думка, з якою в клініці ніхто не рахується.
    Є люди, які ходять з брекетами 2-3 роки, але по фото відбитків можна впевнитись, що мій початковий стан явно був не з тих. За півтора роки отримав результат, якого реально досягти за пів року лікування, пошкоджені зуби, витрачений час, нерви і немалі кошти та брекети, які треба замінити, щоб долікуватись в іншого лікаря.
    • Виктория

      Создан: 31.08.2020 в 16:51
      Прекрасная стоматология, как детская так и взрослая. Полный спектр услуг от а до я. Отдельное спасибо детскому доктору Марии Николаевне за лечение деток под наркозом. Быстро, качественно и с уверенностью в том,что мы будем лечиться только в Есте- лайн
      • Евгений

        Создан: 17.02.2020 в 13:01
        Не рекомендую, дану клініку!
        Обслуговувався у них багато років, поки не попав до хитрожопого ортодонта (призвіща не знаю і не хочу знати, впізнати легко, він кавказької національності)... такого відношення до клієнта, я ще не бачив... в мене відклеївся ретейнер на одному зубі, потрібно його було просто підклеїти, але лікар вирішив заробити, сказав що він не буде робити так як я хочу(просто підклеїти), а потрібно переставити повність рітейнер, на що я дурак погодився... Коли він закінчив, весь привкус пропав, зуби впиралися в рітейнер, нижні два зуби взагалі не мають з’єднання з верхніми.. коли я попросив підточити клей, щоб зуби нормально ставали, він начав грубити, і говорити, що взагалі їх зараз зніме.. прийшлось уходити з кабінету, щоб це чудило не зробило хуже на зло, тому що видно було що буде так робити... при виході зустрів керівника саліма, який посочуствоваві розказав який врач молодець і як він врятував мені зуби, а якщо не подобається то вони можуть мені нижні зуби підпилити!!... в ітогі, замість роботи яка коштувала 100-150 грн, з мене здерли 2300 грн. І тепер потрібно буде ще йти в нормальну клініку, це все «добро» що вони наробили перероблювати! Нікому не рекомендую мати з ними справу!!
        • Евгений

          Создан: 18.02.2020 в 14:15
          В продовження вчорашнього відгуку... Після візиту до шарлатанів з есте лайн в той же день змушений був витратити ще 600 грн, в іншій клініці, щоб хоч трохи виправити ситуацію, хоча лікар рекомендував записатися на прийом(приймали мене в екстреному порядку в перерві між пацієнтами по запису) щоб виправити те неподобство що зробили в есте лайн... причому виправлення цього неподобства коштвуватиме ще 3000 грн приблизно...
          • Стоматологія Este-Line

            Создан: 05.03.2020 в 17:44
            Шановний Евгений.
            Ми пам'ятаємо вашу ситуацію. Ви попросили лікаря поставити ретейнер не по центру зуба. Але такі маніпуляції не відповідають медичному протоколу і в результаті можуть спричинити серйозні проблеми. Тому лікар не мав права ризикувати здовов'ям пацієнта і відмовився це робити.
            Ми запропонували повернути вам гроші. Ви написали заяву на повернення і ми перечислили їх вам у повному об'ємі за роботу, яка вам не сподобалась.
            • Еагений

              Создан: 09.03.2020 в 22:20
              Я запитував це питання у вашого керівника, шарлатана, попередні рітейнери ставили також у вас і поставлені вони були не по середині, тобто попередній раз ви ризикували моім здоров'ям і мені його навіть не сказали... Гроші мені повернули після декількох годин спорів і погроз від вашого клоуна керівника, який кидався битися зі мною, повернули 1600 гривень, хоча я заплатив 2300, а потім ще 600 грн щоб виправити тимчасово помилку вашого лікаря, а потім ще 1600 грн щоб встановити у нормального лікаря новий рітейнер... Якщо ви не вмієте рахувати то я вам порахую, це коштувало мені 4.500 грн з яких мені вернули 1.600 грн, при тому що робота яку мені потрібно було зробити як я просив, коштувала всього 100-150 грн за підклеювання рітейнера на одному зубі. Ще добавлю те що гроші мені повернули після того як зняли рітейнер, знаючи що я його і так не носитиму, тому що він був прорізаний на двух зубах з шести, але це хоч давало мені час знайти лікаря, то коли іх зняли часу абсолютно не було, тому що зуби починали рухатися. Тобто ваша клініка зумисно нашкодила моєму здоров'ю не раз а двічі...
        • Наталия

          Создан: 06.01.2020 в 14:28
          Хочу выразить большую благодарность коллективу стоматологического центра Ecte-line, особенно хочу поблагодарить, руководителя центра Салима Караме, который, учитывая объем и масштабность работы, сделал значительную скидку и согласовал индивидуальный график оплаты. А также чутких и эмпатичных специалистов, профессионалов высочайшего уровня: терапевта- эндонтиста Ольгу Вячеславовну Гнедую, ортопеда-протезиста Алексея Ивановича Кавуна и терапевта-хирурга Даниила Владимировича Денисова. Спасибо всем за отлично выполненную работу. Буду и в дальнейшем обращаться , а также рекомендовать Ваш центр своим друзьям и знакомым.
          Поздравляю всех с наступившим Новым Годом и Рождеством Христовым!
          • Владислава

            Не рекомендую клинику Este line!

            Создан: 22.10.2018 в 14:52
            Не рекомендую клинику Este line!
            На первый взгляд все аккуратно и вежливый персонал.
            Лечила 4 зуба с средним кариесом, 2 из них ранее никогда не пломбировались. Зубы у меня хорошие, до этого проблем не было при лечении и так. Сделали снимок.
            Врач, очень молоденькая девушка, вежливая, но скорее у нее нет опыта или она интерн, чувство, что клиника экономит на хороших врачах или клиенты подопытные кролики. Почему-то ее фамилию не указывали ни в карточке, ни в документе про оплату и выполнение услуг.
            Она сделал 2 зуба под анестезией, на следующий день зубы болели при накусывании, я позвонила в клинику и мне посоветовали подождать неделю, что это может быть такая реакция зуба. Ничего не прошло, я пришла на прием снова и врач покрыл зубы гелем, решив, что это эмаль стерлась и сделала еще 2 зуба. На следующий день у меня болело уже 3 зуба из 4. Один зуб она смогла сделать нормально.
            Врач после этого переделывала эти зубы 3 раза, ссылаясь то на реакцию на материал пломбы, то на индивидуальную реакцию. В конце концов, перед пломбированием она помазала мне зубы каким-то гелем для вживления имплантов, зубы стали менее чувствительны, но все же каждый день присутствуют неприятные ощущения, пломбы потемнели, зубы болят при жевании.
            Лечение длилось на протяжении 2,5 месяцев, пломбы я выбирала дорогие, но качества не заметила.
            • Виктор

              Создан: 25.09.2018 в 11:37
              Выбор стоматологических клиник велик и я долго выбирал куда обратиться. Свой выбор остановил на клинике Есте-Лайн. Я ни минуты не пожалел о своем выборе. Очень профессиональный подход к пациенту. Консультация была не одного специалиста, а трех и мне подробно объяснили подготовку к имплантации. Очень внимательно провели осмотр ортопед Кавун А.И. и хирург имплантолог Олейник А.В. Особое спасибо хирургу Денисову Д.В. за удаление двух зубов в одно посещение, профессионально и без осложнений. Консультация по поводу дальнейшей операции была очень подробной, конструктивной и убедительной. В клинике чувствуется командная работа, харизматичное отношение к пациенту всего персонала клиники. Большое спасибо.
              • Елена

                Цены

                Создан: 05.09.2018 в 12:51
                Добрый день! объясните пожалуйста, почему цены в прайсе на Вашем сайте на сайте и в чеке на оплату так отличаются. Анестезия - на сайте - 49 грн, к оплате - 89 грн, пломба - 399,0 грн, в чеке - 800,0 грн. За счет чего такая разница?
                • Естелайн

                  Создан: 19.12.2019 в 19:56
                  пломба бывает поверхностный кариес и глубокий кариес, анестезия есть апликационная и провидниковая.(апликация насосим гель, а проводникова это уже полноценная анастезия.
                  Кроме того у нас Вы получаете полный план лечения по зубу, где указано цену.
                  С уважением клиника Естелайн.
                • Серж

                  Создан: 17.07.2018 в 02:31
                  Почему пишут что Есте Лайн на Дмитриевской?
                  Почитайте историю о рейдерском захвате в 2015 году.
                  • Естелайн

                    Создан: 19.12.2019 в 20:00
                    на Дмитрівській клініка Ідеале.
                    Наша клініка має торгову марку Естелайн.
                    По факту рейдерського захоплення,нас визнали, як потерпівших в кримінальній справі.
                  • Viacheslav

                    Свои впечатления по поводу посещения данной клиники

                    Создан: 21.05.2018 в 14:43
                    1) своя парковка
                    2) приветливый персонал (местами даже через чур) для Украины, очень странно получать такой сервис.
                    3) оборудование новое;
                    4) много персонала.
                    приемущества:
                    сервис, в кабинетах чисто;
                    работают каждый день + выездная стоматология;
                    врачи толковые
                    отрицательное:
                    завишена цена от стандартных киевских цен.
                    на 10-20%
                    неизвестное качество пломб. Так как мы приходим, и хотим дешевле сделать, не зная и не понимая что именно за материал используется. Каждая пломба состоит из материалов:
                    1,2,3 - то есть обычная, средняя, модная.

                    Общее:
                    Время покажет, стоющая клиника данного внимания или нет. Но мне очень даже понравилась.
                    Читая комментарии выше, могу сказать одно:
                    все люди разные, доход у людей тоже, за два дня посещения я понял, что я самый бедный клиент из всех посетителей, которых я там видел.
                    Для человека, который ранее занимался ремонтом и обслуживанием своего рта где попало или по делу случая очень понравится.
                    в среднем цена пломбы в данной клинике - 600-900грн
                    при стандартных ценах по Киеву в примитивных клиниках 400-700
                    • ангелина

                      не понравилось

                      Создан: 04.03.2018 в 17:33
                      Первыми консультациями (недорогими и акциями) а также видимостью хорошего отношения завлекают очень обеспеченных клиентов, а дальше задача УДЕРЖИВАТЬ... "доктор" Алексей КАВУН первый в ЭТОМ поможет, человек настроения, нагрубить не сможет открыто, а всю роботу испортить и сделать так чтобы еще чуть-чуть ... доплатили это ОБЯЗАТЕЛЬНО! ДА сервис на высоком уровне - но не забывайте за все вы обязательно заплатите кто-то раньше кто-то позже...
                      • Клиника Есте-лайн

                        Клиника Эсте-лайн

                        Создан: 26.12.2019 в 12:17
                        Здравствуйте, Ангелина! При первичной консультации пациенту выдается план лечения. Доктор все подробно объясняет, и только после согласования приступает к работе. При изменении клинической ситуации, доктор по согласованию с пациентом может предложить корректировку в плане лечения, для улучшения качества лечения. Мы стремимся предоставлять услуги на высшем уровне!
                      Отменить

                      Добавить комментарий